1401/3/20 جمعه
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خبر داد:
دکتر مهدی محمدی،مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور گفت: کانون یاران رضوی با همکاری کانون خادم یاران حضرت امام رضا(ع) منطقه یک تهران در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در مجموعه اداره کل فرهنگی و اجتماعی افتتاح شد.

.

دکتر محمدی ادامه داد: هدف از افتتاح این کانون مشارکت اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور در فعالیت های عام المنفعه و خیریه خادم یاران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و استفاده از توانمندی های فرهنگی خادم یاران رضوی در فعالیت های فرهنگی و مناسبتی دانشگاه می باشد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: تشکیل کانونهای خادمیاری تعریف جدیدی از خدمت به امام رضا علیه السلام را به وجود آورد و نشان داد که خدمت تنها نباید در حریم حرم متوقف شود و یکی از مهمترین ویژگی‌های کانونهای خدمت رضوی، عمل به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص فراخوانی تشکل‌ها و مجموعه‌های مردمی به راهبرد آتش به اختیار؛ به‌خصوص در عرصه فرهنگی و اجتماعی است.

دکتر محمدی تصریح کرد : بنا براین است یکی از اعضای خادم یاران منطقه یک جهت جذب و ساماندهی عاشقان خدمت به حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام را در قالب خادمیاری با تخصص های مختلف برای خدمت رسانی به مردم، در دانشگاه مستقر خواهد شد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور در پایان افزود: از همکاران دانشگاه که علاقمند اند و تمایل به این فعالیت خداپسندانه دارند جهت ثبت نام به دفتر اداره کل فرهنگی و اجتماعی مراجعه نمایند.